[QUOTE = "Джентльмен, пост: 14751, член: 1818"]
Привіт тому, хто читає цю історію.
Я розповім вам свою трагічну історію, коли мене спокусив і обдурив шахрай, з яким я познайомився у соціальних мережах Facebook Couples.
Вона 31-річна китайка з Гонконгу.
Її дата народження - 19 липня 1989 р., Яка називає себе ЛІН ШІЦІ 林士奇 або Чжен, Юлінг 郑玉玲 з Таїландом під номером "+66 62 670 3857". Батько Гонконга) та нерегулярний та шахрайський брокер (хоча кажуть, що якщо це все, він збреше) MagKing Forex (
https://account.forex48.com/login це сторінка) з американським номером "+1 (571 ) 407-2692 ".
Зараз я почну розповідати все, що сталося.
Я зареєструвався у Facebook Подружжя, і мені сподобалася китайська дівчина на даний момент. Через два тижні мені теж сподобалось. Він швидко розмовляв зі мною через Facebook Chat Couples, говорячи мені по-англійськи з прихильністю, щоб дати йому мій номер для виступу у WhatsApp, мені це не здалося дивним, тому що я люблю більше говорити на WhatsApp.
Ми почали писати одне одному, у мене почалися м’які, нормальні запитання, звідки ти, вік, чим ти займаєшся у вільний час, нормальними речами та кількома фотографіями (щоб знати, як ти виглядаєш). Він багато вживає слів «Дорогий і коханий».
Лін Шиці сказала мені, що вона розлучилася і їй 31 рік. Якщо у неї є проблема з тим, що вона запитувала мене, мені було все одно, ми просто писали одне одному.
Вона почала розповідати мені про своє життя, про розлучення свого колишнього чоловіка, вона була розлучена 3 роки, що у неї було 5 магазинів одягу, а її колишній чоловік заробив багато грошей і почав багато витрачати, він став залежним до азартних ігор та наркотиків, іноді він її б'є, і тому вона розлучилася і розповіла мені більше про це.
Зрештою, він залишився ні з чим і мав лише 26 мільйонів квартир у центральній частині Гонконгу, і він почав інвестувати в золоті валюти за допомогою свого дядька, щоб навчитися інвестувати та йти вперед.
За 3 роки він каже, що заробив 3 мільйони доларів. У нього вже є великий досвід роботи з цим, і зараз він займається інвестиціями та дизайном одягу у своєму магазині.
Він сказав мені, що у нього було 5 магазинів, але з вірусом він закрив 4 і лише один мав для громадськості, і тепер він заплатив своїм
прибуток на золотому ринку.
Як дурень, я сказав їй, що вона навчить мене інвестувати в золото.
Вона погодилася навчати мене, і це було моє падіння.
Ми багато говорили щодня, коли він розповідав мені щось про своє
життя, сім'я, сестри, події, друзі, їжа (екстравагантні, але також загальні речі). Вона також надіслала мені багато фотографій, раніше вони були з її сім’ї, батьків, сестер, друзів, хороших машин, дорогих фірмових магазинів, ресторанів, речей з високого рівня життя, її в душі, але також звичайні фотографії. Фотографії часто здавались фальшивими, ні те, що вони були нею.
Ми здійснювали відеодзвінки, у мене був мобільний перекладач для спілкування. Перекладач червоний.
Він сказав мені, що я йому дуже подобаюся, він мене любить
зустрітися особисто, допомогти мені зростати фінансово, він збирався мене пізнати і теми всього трохи.
Мене навчили робити операції через Binance, я вкладаю гроші та перетворюю їх на (криптовалюти Usdt) Binance, я вкладаю брокера в Magking Forex і працюю на ринку MT4, добре відоме застосування в світі інвестицій.
Він навчив мене, як купувати і продавати, а додатки працювали, використовуючи екранні фотографії, щоб вказувати на мене. Коли мені доводилося розміщувати замовлення чи сигнали на купівлю чи продаж, мене щодня повідомляли про новини, чи є ринок хорошим чи дуже непередбачуваним.
Він дав мені номер брокера в WhatsApp
від МК та служби підтримки клієнтів, щоб вивести гроші в будь-який час.
Все дуже добре заробило гроші, і мені сподобалася дівчина, ми вели дуже довгі розмови.
Вони також надсилають вам електронні листи з підтвердженням зняття коштів та депозиту.
Але вона майже завжди казала мені інвестувати більше, щоб мати більше прибутку, і якщо я вкладу 4000, вона допоможе мені і вкладе ще 4000 дюймів. Логічно, що вона сказала чітко, більше капіталу більше прибутку.
Я починав з мало, але врешті-решт я поступився і заробив багато грошей, заробіток був дуже хорошим.
Перший висновок грошей, який ви повинні надати свої дані, здається логічним, дані, про які вони просять, були дуже хорошими і швидкими, для другого виведення було не таким хорошим.
Mk Broker сказав мені, що я повинен був зробити 100 операцій на ринку золота на той момент, це все для мене звучало дуже дивно. Я сказав їй, що вона сказала мені робити ті прохання, що не важливо, я сперечався з нею, і вона дала мені інше рішення, це
Я міг зняти кошти, коли завгодно, сплачуючи податки, але податки в розмірі 30% від капіталу, оскільки я не є громадянином Гонконгу, я сказав, що це так схвильовано.
АЛЕ спочатку 30% потрібно було внести на рахунок Mk, а потім я міг зняти гроші. Щоб мати змогу вивести 10000 дол. США, він повинен був спочатку надіслати 3000 дол. США, інакше він не міг нічого зняти. Все вже було схоже на шахрайство.
Я сказав добре, я провів невеликий тест на зняття грошей у 200 доларів, і все пройшло добре, коли я сказав, що хочу зробити більше зняття грошей з невеликими грошима, я отримую весь капітал, він сказав мені, що лише повне виведення всього депозит, я вже мав загальну суму 67000 дол. США, і щоб зняти гроші, я повинен був внести 30% податку або мінімальний висновок 10 000 дол. США, вклавши 3000 дол.
зруйнований. Коли мені швидко вдалося самотужки здійснити 100 золотих операцій, щоб зробити безкоштовний висновок, який уже не коштував, мені все одно довелося платити податки, вони вже мене обдурили. Вони лише виправдовуються для того, щоб сплатити податки і втратити більше грошей.
Я кілька разів сперечався з Ліном Шикі щодо того, чи він мене шахраював, і я брешу, він дав мені докази того, що все це справді, це не ця підробка, ані шахрайство. Насправді здавалося справжнім, що він все ще був на 50% за 50 проти, безумовно, він був засліплений нею.
Я також сказав йому, що у мене більше немає грошей, і він постійно допомагав мені з моїми золотими замовленнями і завжди розмовляв зі мною.
Я пішов вперед, щоб отримати більше інформації про Лін Шиці та Мк, я не знаю, це правда чи брехня.
Я отримав номери телефонів, адреси
банки, більше її справжніх фотографій, тому що інші, безумовно, будуть вкрадені, я знайшов у Weibo (китайський Instagram) фотографії, які їй не належать, і я сказав їй, що вона сказала мені, що вона є другом. У мене також є його адреса, китайський документ, що посвідчує особу, я вважаю реальним (що мене абсолютно спантеличило) та багато іншого.
Гроші я не збираюся повертати точно, але принаймні, щоб знищити всю цю аферу.
На даний момент я все ще з нею розмовляю, ось уже півтора місяці.
Я спробую подати скаргу до Гонконгу за допомогою друга, який звідти.
Це короткий зміст всього, що я маю про це багато інформації, але насправді майже все не є актуальним, лише 20% можуть бути корисними.
Врешті-решт після розмови ще з
Лін Шиці відкрила більше речей, вона займається більше сайтів знайомств та стосунків. Я отримав його IP, а він з Таїланду, все про нього в Гонконгу буде брехати. Я рекомендую використовувати Photo Sherlock для пошуку зображень.
Брокер MK не розмовляє з вами, лише якщо він бачить, що ви збираєтеся платити податки, і скріншотами, щоб це перевірити. Це не дає жодного надійного рішення.
Після обговорення все це з нею ще раз і сказавши це в її обличчя. Він відреагував нахабною та зарозумілою людиною. Ніяких ознак того, що вона допоможе мені зняти гроші, я брешу, якщо спочатку сплачу податок у 5000, вона залишає мені ще 5000, щоб платити більше податків, чітко видно, що це приманка.
Я відмовив, а вона ні
позич мені гроші, щоб дістати їх, якщо це справді, це не завадить.
Я блокую та розблоковую через 20 хвилин.
Він надіслав мені прощальне повідомлення.
Ось.
/ Я рада, що ми познайомилися. Зустріч з тобою - особливий вид долі. Вибачте за наші стосунки з цією ситуацією. Зараз у нас немає впевненості. Не думаю, що нам зараз потрібно спілкуватися. Бажаю вам безпечного та здорового життя. До побачення, коханий. Це востаннє я вас так називаю! ! /
На даний момент я маю це на WhatsApp.
Я впав за те, що нічого не знав про цю тему, дезінформацію, мені сподобалось, також бачачи легкі гроші, довіряй їй, і вони крадуть твоє серце. Приємні слова, але все дим. Коли я дізнався про все, було занадто пізно, я вклав усі свої гроші.
Я просто продовжую з нею розмовляти, отримувати від неї інформацію і грати німо.
Не потрібно називати мене дурною, дурною і ображати. Ці слова нічого не додають. Будь-яка допомога буде вдячна.
Я також відправляю фотографію її друга, яка з'являється в цьому форумі.
Цей друг обманув кого-то відсюда, я теж думав, що помню.
Ваш магазин в музеї одягу в Юеці
СПАСИБО ЗА ЧТЕНИЕ.
ТОМ, КТО ХОЧЕТ БОЛЬШЕ ІНФОРМАЦІІ ПО ТЕМЕ, КОТОРЫЙ ДОСТУПЕН.
ОБ ЭТОМ УЖЕ СООБЩАЮТСЯ ВЛАСТИ І ІНТЕРНЕТ-СМІ.
[/ ЦИТИРОВАТЬ]
Привет. Та сама ситуація з темами же людей відбувається і зараз сама. Но вони все ще не знають, що я розумію, хто вони. Я хочу придумати який-небудь варіант виводу, хоч через невеликі сумки грошей. Я написав виписку з розрахунку на банк, є можливість повернути свої гроші.